VAILLANT

 

Vaillant je vodilno podjetje na področju ogrevanja in prezračevanja. Vaillant nudi svojim strankam po celem svetu energetsko učinkovite in ekološko neoporečne sisteme ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, s poudarkom na obnovljivih virih energije. Proizvodni program zajema solarne sisteme, toplotne črpalke, prezračevalne sisteme za nizko energetske hiše, visoko učinkovite kondenzacijske plinske in oljne naprave, električne naprave, klima naprave in kompleten program regulacije.

 

Vaillant d.o.o. je v 100% lastništvu matičnega koncerna Vaillant Group, s sedežem v Remscheidu, Nemčija. Koncern Vaillant Group je nastal 1874. leta kot inštalaterska obrt in je do danes v 100% v lasti družine Vaillant. Podjetje Vaillant d.o.o. je v Sloveniji prisotno od leta 2003.

Napredno in prilagodljivo: Vaillant zrak voda toplotna črpalka geoTHERM VWL S
Uporaba zraka kot toplotnega vira prinaša prenekatere prednosti.

Ni potrebna vrtina,kar pomeni prihranek stroškov in je zato mogoče namestitev toplotne črpalke izredno poenostaviti.

Zahvaljujoč inovativni zunanji enoti, povezovalnim cevem med zunanjo enoto, ki deluje kot zemeljski kolektor (glikolna povezava), notranji enoti, ki je narejena na osnovi nagrajene toplotne črpalke geoTHERM VWS ter vgrajenim visokoučinkovitim črpalkam (razred učinkovitosti A) in ostalih izboljšanih komponent je Vaillant s toplotno črpalko geoTHERM VWL S postavil nov mejnik v učinkovitosti, zato je toplotna črpalka geoTHERM VWL S primerna tudi za rekonstrukcijo starih ogrevalnih sistemov, saj je temperatura dvižnega voda celo do 62'C. Zaradi visokega grelnega števila COP je 3,9 in certifikata po EN 14511 je možno pridobiti 1500 eur preko Slovenskega okoljskega javnega -Eko Sklad.